Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Voňavá láska

Voňavá láska

Voňavá láska

Láska voní jak květina.
Ráno ti zavoní do ouška
zavrní dobré ráno.
Když jdeš do práce zavolá
pěkný den.Večer když uleháš
polštářek provoní hezký sen
popřeje. Pusu ti dá do peřiny
se s tebou zavrtá.

Nechce víc než péči tvou
vodičku čistou.Stačí vědět,
co je třeba aby její vůně
a krása záhy nezvadla.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.1.2018
Přečteno (57x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, vanovaso, barča1, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti