Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

nešťastná láska

nešťastná láska

Šajcho Básně » Láska ... zklamání

Anotace: vypravěč vypráví o tom co se jí stalo.....

Ptám se tě co?
Co se ti stalo?
Já tuším to zcela,
poznalas vela.

Našla jsi lásku,
tu pravou hebkou krásku.
buší ti srdce,
jdeš za ní prudce.

City ti nedají spát,
ty chceš si s ním povídat.
Ale však on tě nemá rád,
tak proč? Proč se litovat?

líbí se mu jiná,
ona je mnohem více milá.
vlídná a jasná,
moc krásná.

A tak z toho žalu,
přiložila pušku ke svojí hlavě,
střelila do místa samopalu,
vzala si život a chtěla začít nově.
Publikoval(a): Šajcho, 7.2.2011
Přečteno (416x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti