Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pět Prstů

Pět Prstů

Pět prstů spojených s mou dlaní,
nutí mě trochu k rozjímání,
každý z nich má,či měl svou roli,
ať už myslíte na cokoliv.

Palec,co zdatný kulturista,
ze svého protilehlého místa,
dává sílu těm ostatním,
jen si moc neužije,co vím.

To ukazováček je zvěd,
a to co nedoví se hned,
zkušeným dotykem si zjistí,
zda je tam zip anebo klipsy.

A prostředník,ten dlouhán smělý,
to jsou příběhy na večery,
ač není schopen polibku,
je strůjcem mnohých zážitků.

Prsteníček je smutný úd,
a marně dusí v sobě stud,
že by se necítil tak sám,
kdyby byl zlatem opásán.

A na malého pobudu,
zbývá lovení holubů....

Ať ho to ale jak chce bolí,
každý má prostě svojí roli.
Publikoval(a): godhand, 19.1.2018
Přečteno (161x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, vanovaso, slunečnice69, Remy M. Manniac, gogol, Mirastus, Bezhlavý rytíř, Těkavý Vasil, Klarineb, Lipová

Spodek

Stránka generována 11.5.2024 05:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti