Láska je nemoc
Láska je nemoc
Anotace: nechtějte se nakazit touhle nemocí :))
Zkouším zakrýt emoce,
přežít všechny nemoce.
Hledám zapomění!
Cit se však nemění!
Zkouším nenávidět tě!
Nechci nikdy vidět tě!
Zkouším se ti vyhýbat,
nebavit se s tebou!
Trochu se však začínám bát,
že svou touhu neveznu s sebou.
Někdy si hraješ, že jsi něco víc.
Asi mě hodně nenávidíš?!
Necítíš ke mě vůbec nic
a nikdy o mě nepřemýšlíš.
Umírám tuto nemoc nepřežiju.
Doktor s tím nic nezmůže.
Láska, když skončí stejně žiju!
Žal mě ke smrti přemůže.
Publikoval(a):
Fender Annie May, 6.2.2011