Přechod z kočičích hlav
Přechod z kočičích hlav
Tam
v tom městě
udělali novej
přechod
z kočičích hlav.
Asi už je to
delší doba,
on je tu zas
po letech
a to tu ten
přechod z
kočičích hlav
ještě nebyl.
Bude to problém
až půjde
nalitej
od Murphyho
nebo až
půjde
nějakej debil
nebo ženská
na jehlách,
nestačí,
že má chuděra
jehly v hlavě,
na nohách ale
aspoň dobře vypadaj.
Aj, bude to problém
ten přechod
z kočičích hlav.
Lidi budou
škobrtat
a auta
to bude mást
a kdyby
to tak už nebylo
předtím,
mohl by to být
docela problém
ten přechod
z kočičích hlav...
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 18.1.2018