Dokonalost
Dokonalost
A zas
bude mela,
přecpanej dav,
silueta dokonalá,
město
ve smogu
a kouři
a krtci pod zemí
se jako děti
bouří.
Město
ve smogu
a kouři,
ve vajglech
a vyzvracených
touhách,
nedokonalá
dokonalost sama.
A kousek přírody,
proto
máme ještě duši,
nedokonalá
dokonalost sama.
Bar
pro dnešek zavírá, ale
další zas otvírá,
nedokonalá
dokonalost sama.
A všechno je
(není),
jak má být...
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 15.1.2018