Počítání hvězd
Počítání hvězd
Počítání hvězd
Mrazivý den proměnil
se v noc.Hvězdný kočár
letí po temné obloze
a v něm je ukrytý můj
sen mé přání.
Měsíc do okna mi svítí.
Nemohu usnout.
Ve dne jsem cítila Tvoji
blízkost a v noci toužím
po Tvé políbení.
Pár kilometrů nás
dělí.O to hezčí je
Tvé skutečné obětí.
Ten kočár z hvězd kéž
by mě tak k Tobě odvez
když po tom toužím.
Schoulili by jsme se
spolu pod peřinku a
Tvůj polibek se stal
skutečností.
Mraziví den a mrazivá noc
plná hvězd,co skrývá v sobě
plno tajných snů a přání.
Počítám hvězdy na prstech
a dny kdy Tvůj polibek se
stane skutečností.
Publikoval(a):
slunečnice69, 15.1.2018