Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žena v zastavárně

Žena v zastavárně

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Manželka je poklad.

V zastavárně nechám Božku,
snad jí jednou vyzvednu,
mladé zatím jen tak trošku,
pod sukénku nahlédnu.

Změna se mi zalíbila,
děvče sexu rozumí,
hladem ale mě trápila,
vařit totiž neumí.

Brzy beru Božku domů,
vzdychám odpusť zlatíčko,
nenadávej, vzdej se hromů,
hlavně upeč masíčko.
Publikoval(a): Psavec, 15.1.2018
Přečteno (88x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, děda včela, gogol, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti