Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*Veš na pleši*

*Veš na pleši*

Květka Š. Básně » Říkanky

Anotace: ..no co,tam se asi neudrží

*-*-*-*-*-*
Když dnes jedna veš
navštívila pleš
na pleši se klouzala
a piruetky dělala.
Pak si sedla na zadeček
sjela k uchu,ten kopeček
za uchem je veš ráda
že dál nikam nepadá.

A tak jen chvíli přemýšlí
jak sem pozve další vši.

Ale ten kdo vlastní pleš
ucítil za uchem veš
honem hlavu namočill si
veš se plavat učit musí.
Ale už je pozdě,veška milá
teď v odpadu se utopila.
A zůstalo jen poučení
pro žádnou veš pleška není.

No jo,chybami se veš učí
ale učení se i vším příčí.

-*-*-*-*-*-*-*-
Publikoval(a): Květka Š., 6.2.2011
Přečteno (547x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba, Rezervé, Leenka, Tajp-ár, Baruet, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 06:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti