Chudoba
Chudoba
Anotace: Krátká báseň o životě v chudobě...
Hudba hraje,
hraje někdy ale příliš tiše.
Hlava myslí,
nevymyslí někdy víc, než to co ruka píše.
Světlo svítí,
nesvítí někdy, kde světlo je třeba.
Bezdomovec prosí,
prosí jen o kousek chleba.
Publikoval(a):
poetrytrial, 13.1.2018