Zelená
Zelená
Zelená
Kudy bloudí duše má
neví jestli se správným
směrem vydala.Jestli
pak budu klidný spánek
mít když tvoji lásce
uvěřím.
A co srdce mé?
To se chvěje strachy
aby záhy nepřestalo
bít.
Jak je láska krásná
tak i bolí.Přesto
chtěla bych ji věřit.
Co když se mi Černý Petr
směje.Co když čeká až
duše má na samé dno klesne.
Vím,že mě lidé varují
zklamal jednou zklame
po druhý.
Přesto se do jeho
náruče ráda choulím.
Nevím jestli jsem se
správným směrem vydala,
ale naší lásce jsem
zelenou dala.
Děj se vůle Boží
vždyť to víš.Bez
lásky je těžké žít.
Publikoval(a):
slunečnice69, 12.1.2018