Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na psané slovo v knihách nedám dopustit.
8.1.2018 11:16 | děda včela
...za knihy i za tuto básničku, mám podobné pocity. Škoda jen, že lidé, hlavně ti mladší, čtou stále méně. M.
7.1.2018 11:30 | Mirastus
...děkuji za knihy
7.1.2018 0:53 | gogol