Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noc v zime

Noc v zime

Zimná noc pozvoľna beží

na včerajšku jej nezáleží

z rúk vypúšťa nový deň.



-Dnes - sedí na peľasti

jasné, svieže bez náplastí.

Nevrhlo ešte do života tieň.

Obloha páperie vytriasa.

Aká krása. Aká krása!



Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 6.1.2018
Přečteno (709x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mari13, Těkavý Vasil, slunečnice69, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti