Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na čem záleží.

Na čem záleží.

Na čem záleží

NA ČEM ZÁLEŽÍ
Aby jsme se měli stále rádi.
Když jeden z nás bude do
hlubiny padat,aby ho druhý
chytil do náruče své.

NA ČEM ZÁLEŽÍ
Aby jsi mě miloval celým
srdcem svým,aby jsi dokázal
setřít slzy mí.

NA ČEM ZÁLEŽÍ
Aby jsme si věřili.
Pochopení jeden v druhém
našli.

NA čem záleží
Aby jsme si nelhali do očí,
aby polibky naše byli vášnivý.

NA ČEM ZÁLEŽÍ
Aby jsme si dokázali odpustit,
aby jsme se spolu dokázali
smát i plakat.

NA ČEM ZÁLEŽÍ
Aby jsme spolu dokázali
šťastně žít.
Publikoval(a): slunečnice69, 5.1.2018
Přečteno (101x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Lipová, Mirastus, anna41, děda včela, Klarineb, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti