Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Očima

Očima

Těkavý Vasil Básně » o Sexu

Anotace: Jedna erotická...

Očima beze slov hladit pod sebou krajinu
a divoce větve dvou jabloní proplétat,
když z jejich korun ptáci křikem poplašení
uletěli.

Prsty po listech slepě hledat, co metronom vyťukává
na napnuté kůře deštovými kapkami,
v bezbarvosti tmy vnímat sporý svit lampy
oněmělý.

Ústy vždy poprvé nesměle k jablku se přiblížit,
když listy těžké záclony strhnou
a větve pevně přimknuté dávno vrostly
v sebe.

Očima beze slov hladit pod sebou krajinu,
v minutě, která svět rozdělí na dva světy,
teď kusy potrhané oblohy jabloním napršely
z nebe.
Publikoval(a): Těkavý Vasil, 5.1.2018
Přečteno (1268x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mari13, Jera_lu, děda včela, Klarineb, Martin Havlíček, Desiré, Mirastus, slunečnice69, gogol
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 02:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti