Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Souhlasím :)
11.1.2018 20:42 | Michelle.Morrigan
Dobrej dozajista je...však potkat ho v baru, proč nechtít víc? Pokud se opravdu dokáže člověk položit do jeho poezie...to je potom prožitek:-).
5.1.2018 23:46 | gogol
Úplně jasné a stačí to. Líbí se mi.
5.1.2018 10:01 | děda včela