Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Co my víme když to nezkusíme-mnoho lidí a jejich cest...
5.1.2018 16:39 | Lipová
Souhlasím, že je třeba opravit si pravopis. Jinak dobré.
4.1.2018 9:05 | děda včela
Mrkni na pravopis :-) Jinak obdivuju, když někdo píše takhle otevřeně. Já se zbaběle schovávám za symboly :-)
3.1.2018 21:31 | Těkavý Vasil
No, nevím...ne nadarmo se říká, nevstupuj dvakrát do stejné řeky...k textu dobré, jen jsou tam nějaké chybičky, po opravě to bude ještě lepší... :-)
3.1.2018 19:56 | Klarineb
Líbí se mi. Trošku se po ni ještě projdi, jinak fajn. Pa Barča
3.1.2018 15:26 | barča1