Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Po technické stránce bych k tomu měl docela dost výhrad. Ale je to tak upřímné a emotivní, že je to vlastně jedno.
3.1.2018 21:40 | Těkavý Vasil
Další nálož emocí v literách...mno...žít život tak, aby byl trochu smysluplný je boj a člověk nedostává nic zadarmo. A jako je jistý přírodní cyklus, že po zimě přijde jaro, tak i v životě není stále chlad a prázdno. Pokud člověk chce!
Jako vždy kvalitní dílko...líbí se mi.
1.1.2018 15:58 | gogol
Opět sugestivní zpověď ve verších, doufám, že tě čeká lepší rok, ten nový s číslem 2018!
1.1.2018 10:19 | Klarineb
Nepoznal jsem jestli je to skutečnost, nebo fikce, ale je to velmi dobře napsané. Líbí se mi. ST.
1.1.2018 10:02 | děda včela