PF 2018
PF 2018
Starý rok se láme jako chleba
přeji všem zdraví
nejvíc je ho třeba
lásku, co obejme a pohladí
pohodu, co nás vždy dobře naladí..
Do nového roku
šťastný a jistý krok
a také úspěšný
a hlavně klidný
nový rok!
Publikoval(a):
Klarineb, 31.12.2017