Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ten nový...

**Ten nový...

~~~~~~~~~
Ten letošní rok
poslední dělá krok
...my víme že...

Někdy to se smálo
a jindy brečelo
občas něco polechtalo
taky trochu bolelo
i slunce hřálo
vítr nás provětral
a sem tam kapky deště
z mraků posílal.

Někdy si rok popletl
i roční období
ale přece kvůli tomu
se nikdo nezlobí
starý rok ten zimou končí
nový zimou začíná
že nebylo tak jak mělo
pak se vzpomíná.

Do Nového roku
pravou nohou vkročte
přání všeho nej,nej,nej,nej
ode mne si čtěte.
Hlavně aby dobrým lidem
jen ve štěstí se žilo
a nikomu nic špatného
se nepřihodilo.

~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 30.12.2017
Přečteno (217x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti