Cesta
Cesta
Cesta
Cesta tvá se změnila.
Možná se zdá méně trnitá
možná kráčíš po tenkém ledě.
Co na konci tě čeká?
Láska nebo zklamání.
Na jednu kartu si vše vsadila.
Čert s andělem se hádá.
Pocity máš smíšené nevíš
jestli se máš smát nebo plakat.
Srdce touží po lásce.
Rozum tě však varuje.
Jestli pak tě opravdu miluje.
Cesta tvá se změnila.Sem tam
na ni růže rozkvétá.
A na konci je ,co?Trny které
tě poraní oči se v pláči utopí.
Nebo růže vonící,co láskou
krásně kvete.
Co,na konci té cesty je?
Láska nebo zklamání.
Růže nebo trny,co poraní.
Publikoval(a):
slunečnice69, 28.12.2017