Jednou...
Jednou...
Anotace: Nejen vánoční přání...
Jednou...
Sejdeme se v mlze
husté jako mlíko
necháme čas
jen tak plynout
myšlenky si sednou
v mém srdci lásku mám
a místa také dost
věřím
že propojíme k sobě most
a zvítězí láska a upřímnost!
Krásné vánoční svátky všem!!!
Publikoval(a):
Klarineb, 22.12.2017