Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdyby chyby

Kdyby chyby

Jsi... fakt krásná
A skvělá
A já nechápu,
co to se mnou dělá,
ta myšlenka bdělá...

Ze začátku to nic nebylo,
nechtěl jsem nic.
Ale teď? Teď chci mnohem víc.
Chci vedle tebe chodit, usínat,
chci s tebou smát se, usmívat.

Moh jsem tě mít, vážně moh,
ale asi jsem byl hloupý hoch.
Nebo možná rovnou už zloch.
Ale to je jedno, na tom nesejde,
myšlenka na mě se do tebe nevejde.
Nebo možná až teď ne.
Až teď ne.

Sakra byl jsem fakt blbej,
že jsem do tebe neviděl.
Protože to, co vidim teď,
toužim mít asi hned...
A místo tebe koukám na bílou zeď
Jenom na bílou zeď...

Když jsem tě dneska viděl..
Strnul jsem, nevykonal žádný pohyb,
musel jsem sledovat každý tvůj ohyb...
Jak nádherná jsi, musel jsem sledovat,
nyní můžu pouze sám sebe bědovat,
že jsem byl tak slepý, tak slepý!
Co nás dva k sobě teď slepí?
Publikoval(a): mikulash, 17.12.2017
Přečteno (455x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti