Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**A zpívá dál

**A zpívá dál

~A páv zpívá dál~

On je slovo ona hláska
on nenávist ona láska
on je smutek ona štěstí
došly spolu na rozcestí.
On jde vpravo ona vlevo
a to se jim vážně chtělo?
Setkaly se za týden
v hezký či nehezký den?

Štěstí se hned usmálo
jen smutku se to nezdálo
nemá prý to štěstí rád
smutek,špatný kamarád.
Štěstí už má slzu v oku
a smutek se šklebí trochu
v parku páv se na ně dívá
svoji pávici pak zpívá.

Smutek ten se rozesmál
páv pávici zpívá dál
i štěstí se pousmálo
stalo se to tak,nestalo?
Slovo to se skládá z hlásek
jako štěstí z nových lásek
smutek nenávist si vzal
a páv? Ten zpíval dál.

Potom se pávici
snad celičký ukázal
a tím ji svoji páví lásku
vyznával…
Slyšíte ho?Vidíte ho?
==========
Publikoval(a): Květka Š., 17.12.2017
Přečteno (148x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti