Ustal vianočný zhon
Ustal vianočný zhon
Ustal vianočný zhon.
Večerný nebasklon
sľubuje Svätú Noc.
Narodí sa -ON.
Ježiš Kristus.
Pre milión ľudí zmysel života,
Pre desať mýtus.
Bez jeho narodenia,
by v ľudstve bdela
aká MOC?
Aké by bolo ľudstvo,život, svet
bez Vianoc?
Anna Vodičková
Publikoval(a):
anna41, 16.12.2017