Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Já pořád slyším

**Já pořád slyším

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: tak něco o lásce co byla a už...

Vysněný dárek

Já pořád slyším
co bys chtěla,povídej...
a já hned odpovím
jen tebe mi kousek dej
vždyt víš
v srdci tě stále nosím
buď jenom u mně,prosím
ty jsi mi zmizel
jako to ranní svítání
nebo jak polední slunce
jak jarní květy na stráni
jako vraník co běží z kopce
jak nad hrncem pára
či špulka nití při šití
nebo tužka co stále čmárá
lampa co zhasne a nesvítí

vrať se mi lásko,pusu mi dej
a už se nikam netoulej
odkud se těžko cesta hledá
tady už neplatí
žádné "kdyby,leda"...
lampa se rozsvítí,stmívá se
a já tě poznám po hlase
jak říkáš dobrý večer
jsem tady má milá
tak jsem tě honem honem
políbila...
pak jsem se ách jo,probudila.
__________
Publikoval(a): Květka Š., 15.12.2017
Přečteno (226x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, gogol, děda včela, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti