Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

...a život smrt přemohl...

...a život smrt přemohl...

Lavander Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Když touha po životě pomáhá, ani smrt nás nezmáhá.

Teplá krev mi z rány vytéká
to smrt mi roucho obléká,
a na věčnost mě zavléká.

Bolest a smutek do života milých zavlekla
přesto šance na život se krutých protivníků nelekla.

Spasila mě od pekla
až smrt ode mne nečekaně utekla.
Publikoval(a): Lavander, 4.2.2011
Přečteno (416x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti