Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ochmelkové

Ochmelkové

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Znal jsem jednu paní, která muže trestala pumpičkou na kolo. (tenkrát byly kovové)

Rtuť se krčí u nuly,
zima se nám vrací,
muži, co si přihnuli,
domů se potácí.

V baru bylo veselo,
venku vítr fouká,
domů se jít nechtělo,
průšvih z toho kouká.

Tihle známí opilci,
manželek se bojí,
vždy po řádné opici,
týden rány hojí.
Publikoval(a): Psavec, 13.12.2017
Přečteno (83x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Kytka62, Těkavý Vasil, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti