Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kaplička

Kaplička

Uprostřed zimních polí stojí
stará a omšelá kaplička
Dávno vybledly svaté obrazy
oltářní květy se proměnily
v pavučinové kostry
a žula na podlaze
dávno už zapomněla dotek
vroucných kolenou
Jen srny k ní stále chodívají
za třpytivých nedělních jiter
Jenže kdopak z nás ví
za co se srny modlí
Publikoval(a): glacier, 12.12.2017
Přečteno (79x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Mirastus, děda včela, slunečnice69, Gaia., Martin Havlíček, Lipová, gogol, Kytka62, Těkavý Vasil

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 20:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti