Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracená láska

Ztracená láska

michaela07 Básně » o Lásce

Anotace: hledáš lásku...?..povím ti kde je...

Opodál je láska
-jako čmelák v květu –
tiše tady stála
a neřekla větu…

Opodál je láska
-támhle za tím bukem-
chtěla by se potkat
prý támhle s tím klukem…

Opodál je láska
-nikdo o ní neví-
tak tam na lavičce
zatím sama sedí

I ty opodál stojíš
-proč se nerozhlédneš-
a něco jí povíš?

Je to přece láska
-v noci po ní toužíš-
co ona by dala..
vědět jak se soužíš

Ona nemá mobil
dál světem sama tápe…
žal lidí ji ničí
……….
Tak už ji oslov! Chlape!!!
Publikoval(a): michaela07, 11.12.2017
Přečteno (247x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Bezhlavý rytíř, Desiré, Martin Havlíček, gogol, Lipová, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti