Dobře
Dobře
Chtěla psát
o barvách
lučního kvítí,
ale
tak život
nevypadá,
chtěla psát
o jasnozřivosti
měsíce,ale
tak každodennost
nevypadá,
chtěla psát o
motýlech v létě,
ale tak lidské bytí
nevypadá,
chtěla psát o
třpytivých studánkách,
ale, tak skutečnost
nevypadá.
A tak
píše o
kalných vodách,
probděných nocích,
smradlavých barech,
pitomých ránech
s tříbarevnou opicí,
o pracovních úrazech,
o mrtvých
i živých
běžných dnů
a je jí
z toho dobře...
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 11.12.2017