Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vítej! Báseň začala velmi slibně, v závěru jsem se sice trochu ztratil, ale bod dám, protože za tím cítím prožitek, M.
11.12.2017 19:27 | Mirastus
Email:
Heslo: