Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lháři s falešnou tváří

Lháři s falešnou tváří

Killerka. Básně » o Lidech

Anotace: To je pro tebe Martine,nejsi sam kdo umí byt svině.

Lháři s falešnou tváří,
přejí ti ať se ti daří,
úsměvem tě obdaří,
ne každého se však oblbnout podaří.
Jak také bývá,
ne na dlouho se pravda ukrývá.
Co pak s takovým člověkem
který ji popírá ...
Jeden se mi do života naboural,
s velkým zájmem mi do duše promlouval.
Chtěl mi plánovat život,
chtěl mě změnit,
idiot.
Vždycky si říkám,
nedovolim nikdy znovu,
abych zas nalětela někomu,
že jsem snad dobře poznala ten kolem sebe svět,
že už se znovu nespálim,
že se už ubraním vždy znovu a hned.
Tak doufám že teď pořádně trpíš,
protože má obrana,
byla dokonalá,
ani to Nevis.
Publikoval(a): Killerka., 9.12.2017
Přečteno (179x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti