Sexualita
Sexualita
Anotace: Špetka kritična...
Primitivní pudy
vzhůru míří údy
nikoli mysl a duše
ty jsou prý klišé.
Sexualita hýbe světem
my místo myšlenek
těla si hnětem
a doteky milenek
požadujem.
Roztáhnout nohy víc
oni milují se sic
jediná extáze
a víc už nic?
Touha a rozkoš
jak vlnky jsou
na chvíli změní se v tsunami
a pak zas odplynou.
A zas a znova
den co den
stále týž afekt
jeden.
Monotónost
tam a zpátky
"Jen si mě vem,
ale stejně k ničemu nedojdem
jako v každý jiný den
stále činím tentýž sten."
Povrchnost
měnící se v nic,
což lidé nevědí,
že v tom je i mnohem víc?
Že je v tom mystično
a vesmír celý,
že je to sen
i život bdělý?
Ne...
Oni radši vlnky
a víc nic.
Publikoval(a):
Jera_lu, 7.12.2017