Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak, globální liberalismus jako poslední stádium... M.
5.12.2017 21:45 | Mirastus
Škoda té formy...jinak bod za obsah. V automobilce nedělám, ale u nás v kolbenu je to nemlich kulich to samý. Pan majitel nám to vysvětlil jasně...trh práce je nasycený, nezaměstnanost minimální a česká pracovní síla prostě není k mání...hm. Co k tomu dodat.
Dílo na aktuální téma...fajn!
5.12.2017 21:22 | gogol