Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nenalezená já

Nenalezená já

Mari13 Básně » o Životě

Anotace: Jedna unavená večerní rozvaha. Nebo spíš meditace?

Ospalá oční víčka
sloupávají hloupé nápisy z trička.
Kudy jen jít, jak se vzít za ruku
a nehledat záruku, kdo co ztratí,
a kam se pak vrátí.
Ona a jedna, unavená a sebestředná,
- asi jsem.
Ale čert to vem,
když nezadám správný směr
do os hodinek a kol,
stejně mě, uprostřed středních tříd
všeho,
nenajdeš.
Publikoval(a): Mari13, 1.12.2017
Přečteno (93x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Modrozelenýma očima, Lipová, Gaia., děda včela, Klarineb, Martin Havlíček, Desiré, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti