Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proměny lásky

Proměny lásky

Les.ben Básně » ?nezařazené?

Anotace: Stává se, že se zamiluješ, ale láska není opětována.Pak však přece jen se změní v nádhernou, ale časem vyprchá.A tak se opět může stát nedokončenou, platonickou...

Láska platonická, nesmělá
nenaplněná
nezapomenutelná
v podvědomí dlouho ukrytá.

Náhle však vzkříšená
právem na štěstí
kouzelné podoby nabývá.

Jak v hypnotickém transu
zmocňujeme se všeho.

Trans odchází, přichází věcnost,
kouzlo se mění v prázdnotu.

Prázdnotu naplňuje láska.
Láska platonická, nesmělá
nedokončená
nezapomenutelná
do podvědomí odcházející
navždy.
Publikoval(a): Les.ben, 30.11.2017
Přečteno (67x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, slunečnice69, děda včela, gogol, Klarineb, Desiré, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti