Nesplněný sen
Nesplněný sen
Anotace: Snad to někdo udělá za mne, zatím se do Moskvy nechystám
Jedna věc v životě chybí mi ke štěstí
v Moskvě se podívat na Rudé náměstí
frontu si vystojím stoupnu si do davu
pak se Ti Lenine vykálím na hlavu
Publikoval(a):
Vonibald Vocas, 29.11.2017