Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krutost

Krutost

Les.ben Básně » ?nezařazené?

Anotace: V měsíci květnu 2013 byli nemilosrdně zavražděni čtyři nevinní lidé v Brně-Ivanovicích příbuzným...

Krutost umírání
kosou nemilosrdnou
když smrtka se rozmáchne
kochajíc se slzami
kalem nebytí
smutek rozsévající
zákonitostí zrodu a konce
čas zmírnit dokáže.

Pochopit lze u monstra nezemského.

Lidskost však nechápe
když plod lásky
vzešlý z lůna matky
činem hrůzným
zamkne srdce navždy.
Publikoval(a): Les.ben, 28.11.2017
Přečteno (63x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Mari13, Malce, gogol, barča1, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti