Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod lípou

Pod lípou

Mari13 Básně » o Sexu

Anotace: Tak nějak erotické

Nabízíš mi rámě - ten starý styl,
je stejně nejlepší.
Jdem prašným úvozem,
nocí pod hvězdami, k vysoké lípě.
Ona nás zbaví rozpaků,
a na rozcestí nutnosti
rozhodnout.
Opíráš mě o její kmen,
jak dlouho jsi mě neviděl?
Padá do nás listí jejích srdcí,
jen chvíli nedýchat - a měsíc svítí
na nový život,
titěrný jako prach
z hebkých těl včel.
Publikoval(a): Mari13, 25.11.2017
Přečteno (955x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Těkavý Vasil, Gaia., Desiré, Makaveli, Kajan, děda včela, Mirastus, Klarineb, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti