sněhové vločky
sněhové vločky
Sněhové vločky
Krajina v bílém kabátě
vše je sněhem zaváté.
Z nebe se sypou sněhové
vločky.Svůj zimní valčík
ve vzduchu tančí.
Mráz maluje na okna
kvítí krásné ,ale bez
života.Chlad se do mě
dal.Lásko kdepak tě mám.
Najednou si vedle stál
polibek mi dal.Pak jsme
se pod peřinku stulili.
Hvězdy nám do okna svítili
a andělé se na nás culili.
Sněhové vločky se sypou
dál ty jsi mě něžně miloval.
Usnuli jsme v obětí.
Hvězdy na nebi svítí dál
i měsíc se pousmál.
Andělé mávají křídli
aby nás od všeho zlého
ochránili.
Publikoval(a):
slunečnice69, 24.11.2017