Můze vděčím za iluze
Můze vděčím za iluze
Anotace: je to opravdu tak?.........
Políbila mě můza na čelo
a v tom mě napadla úvaha.
Myslím, že se to státi nemělo,
utekla mi má rozvaha.
Já naivní hlupák teď vděčím můze,
za ty nevyspitatelně hrozivé iluze.
"Že je svět spravedlivý?
Že na pravdu se vždycky přijde?"
Každý člověk je jen chtivý,
když chceš pomoc nikdo nejde!
Publikoval(a):
Fender Annie May, 1.2.2011