Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Voňavé ráno

Voňavé ráno

Malce Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Je hezké se nechat hýčkat :-*

Provoněné ráno šálkem kávy
z mlhy slunečním rozbřeskem
setkající rosy zelené trávy
vzdušný prach zářivím paprskem.

Mačkající se polštář voňavý
stále halíc tvé růžové tváře
sténajcí hlasek mručivý
neopustil ze svého snáře.

Tělo stále halené do deky
do ouška slůvko medové
prstýnkem probouzí tě doteky
lásko, volá tě nový den.
Publikoval(a): Malce, 23.11.2017
Přečteno (871x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Lipová, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti