Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Obsahově to má co říct, ale formou to báseň rozhodně nepřipomíná.
23.11.2017 17:11 | gogol
Jo, je to tak, ale čím jsem starší, tím jsem v těchto tématech jaksi zdrženlivější... Na úvod dobrý, M.
23.11.2017 16:18 | Mirastus