Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
uff, vylila jsi jak moře ze sebe záplavu slov, snad se již cítíš dobře a nemáš v sobě zlost...držím palce...
22.11.2017 10:48 | Klarineb
Trochu delší zpověď, ale z chyb se člověk učí.
22.11.2017 8:44 | děda včela