Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spánek

Spánek

Máš těžký oči
a klesaj ti víčka
a ve tmě
za oknem
je slyšet
opilcova slovní hříčka.

Toužím usnout,
zatímco mě spánek
těžce ignoruje,
a z gramce
po babičce
budí mě něžně
Beethovenovic
Devátá symfonie.

A opilec,
co venku zvracel
slovní hříčky,
teď vážně blije
na dávno zamrzlé
petrklíčky...
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 21.11.2017
Přečteno (54x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 15:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti