Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásky čas ??

Lásky čas ??

Kepplik Básně » ?nezařazené?

Anotace: Vytvářeno z nudy pro tu nejbližší osobu ????

I když jsi tam a já sám tady????
Ty jsi má láska ty jsi můj sen.????
I když nejsme dohromady,??
S tebou se chci líbat snad celý den.????
Ty jsi má touha tebe chci mít,??
Ve svém srdci mám tě stále.????
V noci se toulat a vedle tebe být,??
Myslím na tebe neustále ????
Publikoval(a): Kepplik, 20.11.2017
Přečteno (51x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti