Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kapičkování

kapičkování

Marcone Básně » Smutné

Anotace: tak jen tak, že už jsem dlouho nic ...

krvácí mi z očí každé ráno
karmín vpíjí se do koberce
a já mám stále neustláno
jako štír, nehraju si na střelce

mezitím uprostřed léta
marioneta
tmou duše cloumá
sílu a kuráž teda máš

v lese, byť jedna slza o větévku
roztříští se na tisíce slov
které si mlčí dál svým neživotem
pro koberce i svou marionetu

kapičkování je zázrak, i volba
Publikoval(a): Marcone, 19.11.2017
Přečteno (217x)
Tipy (26) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, C.I.F, Sonja la Rosa, Makaveli, ProstěLu, Mirastus, Lipová, Polux Troy, děda včela, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti