Klíček
Klíček
Klíček
Prosila jsem Boha
o lásku.On mi ji
seslal na bílém obláčku.
Klíček ke štěstí mi
do ruky dal.Pomalu
ho do zámku zasouvám.
Teď jen odemknout.
Co bude dál.
Jen aby klíček pasoval.
Láska se na mě culí
na bílém obláčku si
dál hoví.
Obláček usadil se na
mém srdci.Hýčkat ho
prý musím.
Zámek cvak.Klíček do
něho zapad.Děkuji
pane Bože budu no
opatrovat.
Publikoval(a):
slunečnice69, 19.11.2017