Změna
Změna
Anotace: Další stroka ze života
Přetékám bolestí, plný jsem zklamání,
srdce mé přijímá od smrti pozvání.
Najednou ale přicházi změna,
de mého života vstoupila žena.
Ona mi ukáže znovu můj cíl,
začínám chápat o čem jsem snil.
Jsi to ty a tvá dobrota,
co vrátila mi radosti z života.
Probouzíš ve mě přívali emocí,
musím na tebe myslet od rána do noci.
Už skoro pět dní bez přestávky,
píšeme jsi krásné zprávky.
Asi začínám nacházet klíč,
v srdci mém probouzí se chtíč.
Cítím ted touhu pusu ti dát,
Lucí ja asi mám tě rád.
Publikoval(a):
Orochi, 1.2.2011